Svensk skådespelare döms för sexbrott i USA

Den svenska skådespelaren satt häktad i Florida efter att ha förgripit sig på en minderårig flicka. Mannen erkände i Juli förra året att han är skyldig till anklagelserna, 5 år och åtta månader blev domen. Då lagen i Florida säger att man måste ha fyllt 18 år för att få ha sex.

Svensk skådespelare döms för sexbrott i USA

Juli förra året blev en Svensk skådespelare gripen. På ett hotell i Palm Bay vittnar och larmar omgivningen att han umgåtts och varit närgången med en minderårig flicka. Vid tillslaget i hotellrummet finner polisen dessutom använda kondomer i papperskorgen.

Han visste att det var olagligt, säger skådespelaren öppet i ett förhör – Han säger att han älskar flickan, så han bestämde sig för att chansa. Flickan har bekräftat att hon och mannen haft sex samt att hon deltog frivilligt.

Träffade varandra två gånger

Kontakten skedde under en längre period innan han hälsade på henne. Första mötet var i Mars 2019. Efter två månader åkte han dessutom tillbaka för att träffa henne igen. Rätten har också förbjudit honom att ha kontakt med den utsatta flickan.

Sexanklagelserna kom som en chock för regissören i deras pågående pjäs – Det är skandal att en svensk skådespelare döms för sexbrott i usa – säger han.

Relaterade inlägg

Dela inlägget:

Senaste inläggen

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad