Kontakta oss

Välkommen till Communityplaneten! Vi uppskattar alla förfrågningar, feedback och frågor från våra läsare och besökare. Vi är glada att höra från dig och hjälper gärna till med alla ärenden du har.

Skype – för annonsering

För att göra kommunikationen så enkel och effektiv som möjligt, föredrar vi att använda Skype för annonsering och andra förfrågningar. Vår SkypeID är live:.cid.d5c381bed0056b6c och du kan lätt kontakta oss genom att söka efter vår Skype-profil. För annonsering, använd Skype för att säkerställa att din förfrågan kommer till rätt person på vårt team. Se nedan för en tabell med namn på sajten och respektive SkypeID.

SkypeID
live:.cid.d5c381bed0056b6c

Kontaktformulär

Du kan också kontakta oss via kontaktformuläret på vår webbplats. Men eftersom det är möjligt att vissa förfrågningar kan missas eller hamna i spamfiltret, föredrar vi Skype-kommunikation för att säkerställa att vi inte missar några viktiga meddelanden. Vi återkommer till dig så snart som möjligt när vi får ditt meddelande via Skype eller kontaktformulär. Tack för att du kontaktar oss på Communityplaneten!