Så kan du få länkar till din webbplats – 2022

För att ett företag ska bli framgångsrikt måste det skräddarsys specifikt för sin målmarknad.

Det enklaste sättet att göra detta är att ge resurser för din ort och nisch, oavsett din sektor. Låt oss titta närmare på några av de andra alternativen.

Gör en lista med villkor

Lägg upp allt på en lista.

Detta kan tolkas som en form av reklam för dina konkurrenter. Det är dock möjligt för lokala företag inom ditt område att samla information om sina konkurrenter och sammanställa ett index som kunderna kan använda.

Kunder kommer att använda din webbplats index för att hitta vad de vill ha. Andra företag, å andra sidan, kommer att tycka att indexet är ovärderligt.

Lär känna din omgivning

Om ditt primära fokus ligger på en viss plats, till exempel fastigheter eller turism, är detta ett praktiskt verktyg.

Målet är att sammanställa en omfattande databas med lokalkännedom. Det här kan vara en guide till nattlivet i ditt område. Andra alternativ inkluderar en lista över faciliteter och evenemang. Det spelar ingen roll vilket ämne du är intresserad av, var heltäckande.

Du kommer att tjäna mycket bakåtlänkar om du sätter ihop ett bra bibliotek med material för dina läsare. Som en bonus kan du även använda denna teknik för att få länkar från webbplatser utanför din egen verksamhet. En hotellkedja kan till exempel ha en länk till din restaurangguide för området.

Ställ material till ditt förfogande

För att få bakåtlänkar måste du kunna ge verktyg som ingen annan kan tillhandahålla inom ditt område.

Aggregatorplatser är en framträdande illustration av detta. Eftersom de gör det så enkelt att söka efter flera tjänster samtidigt, har de blivit en populär destination för andra webbplatser. Gör ett försök att ge dina kunder de verktyg de kan behöva.

Bli ett ”bakåtlänkande” kraftpaket

Länkbyggnad är en dubbelriktad gata; du får vad du lägger ut där.

Du kan inte klaga om du inte får bakåtlänkar om du är sparsam med dem. Länkar till andra företag är inte bara en trevlig touch; de hjälper också din sökmotorbetyg. Sökmotorer använder länkar för att avgöra om innehållet är relevant för deras resultat.

Att bygga förtroende med andra webbplatser är lättare när du länkar till dem. Eftersom de marknadsför innehåll, förstås.

För mig är det mer än så. Det faktum att du har inkluderat länkar till andra webbplatser visar att du är involverad i ditt område. Ledare inom sina områden kan göra det eftersom de har en grundlig förståelse för branschen där de arbetar. Ditt företag kommer att framstå som ensamt och obetydligt om du arbetar i silos hela tiden.

Att länka till en konkurrents tjänster är förmodligen inget du vill göra. Även om du inte har tillgång till deras data kan du fortfarande länka till deras fakta. Att du kan backa upp dina påståenden utan att ge bort för mycket affärer visar att du är en expert inom ditt område.

Det är vanligt att webbansvariga håller koll på var de får bakåtlänkar ifrån. Detta ökar din synlighet för andra webbplatser även om du inte har någon direkt kontakt med dem. Det är möjligt att få bakåtlänkar även om du inte har någon pågående kommunikation med den andra parten.

Inlägg av andra författare

Gästinlägg är en av de mest effektiva metoderna att bidra. Som namnet antyder innebär detta att man skapar material för andra webbplatser.

Alla bloggar som accepterar gästinlägg kan hittas med en snabb Google-sökning. Allt du behöver är orden och fraserna som ”bidrag” eller ”gästpost” i din titel och beskrivning. Efter det är det bara att ta kontakt.

När du är osäker, följ dina konkurrenters ledning! Undersök konkurrensen i ditt område. Hur ofta skriver de gästinlägg? Om så är fallet, kontakta dessa webbplatser också. Många av dessa webbplatser har inte en preferens för en enda författare.

Att skapa material för potentiella rivaler kan verka kontraintuitivt. Du ber om just det från dina bakåtlänkar. Genom att samarbeta med andra företag i din bransch etablerar du ditt företags trovärdighet och visar din vilja att arbeta tillsammans.

Webbplatser vi anser är värda att länka till:

werlabs.se
radioplay.se
boktugg.se
nk.se
kb.se
norran.se
eon.se
nordicfeel.se
dollarstore.se
atgplay.se
lakemedelsverket.se
sbab.se
beijerbygg.se
aleris.se
matspar.se
swedavia.se
dustin.se
orebro.se
forex.se
volkswagen.se
bolagsverket.se
fashiola.se
hedinbil.se
reco.se
unionensakassa.se
sok.se
corren.se
test.se
tre.se
matteboken.se
circlek.se
resursbank.se
max.se
arkenzoo.se
feber.se
nwt.se
illvet.se
56kilo.se
verksamt.se
hallandsposten.se
bikester.se
lansstyrelsen.se
dagensmedia.se
lagerhaus.se
kungsornen.se
bagarenochkocken.se
barnebys.se
blt.se
op.se

Vill du också få en länk av oss? Hör av dig nedanför så tar vi en titt på din webbplats (Kanske är den värd att få en bakåtlänk).

Relaterade inlägg

Dela inlägget:

Senaste inläggen

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad