Så köper du den bästa routern 2021

De bästa routrarna ger dig den problemfria nätverksanslutningen du har drömt om. De är utformade för att leverera en mer robust signal och ge ett mer tillförlitligt nätverk. Dessutom kommer de med kapabla nätverkshanteringsverktyg som är användbara när du har flera användare och enheter, samt ytterligare funktioner som en uppsjö av portar eller support för smarta hem.

Bästa routers 2021

Den senaste enheten från din lokala internetleverantör bleknar i jämförelse med de bästa routrarna. Medan du förmodligen kan pressa ut lite mer täckning från din befintliga genom att få den bästa Wi-Fi-förlängaren, har du fortfarande en opålitlig huvudenhet som ansvarar för din Wi-Fi-signal. Välj bland en av de bästa routrarna nedan, oavsett om du letar efter en vanlig eller vill uppgradera till en nätrouter så att du kan få ut det mesta av ditt nätverk.

Det är bättre än någonsin att titta på de bästa Netflix-programmen i 4K, videokonferenser dagligen med kollegor och spela de bästa PC-spelen på den nya speldatorn.

1. Google Nest Wifi

Äntligen Google slår upp saker i sin Wifi-linje med sin senaste del. Missförstå oss inte; den ursprungliga Google Wifi är fortfarande en av de bästa trådlösa routrarna idag. Men om du handlar om det smarta hemlivet kommer du att uppskatta Google Nest Wifi: s rena geni.

Den bästa routern 2021 har gett oss tar Google Wifi, ger den funktionerna i Google Home och slår in allt i ett ännu snyggare och mer tilltalande paket. Det är en nätrouter och en smart högtalare i en, allt med den enkelhet som Google Wifi är känd för.

2. Asus ZenWiFi AX (XT8)

  •  Hastighet: 802.11ax 4804Mbps ner
  • Anslutningar: 2,5 Gigabit Wan, 3 x Gigabit LAN, Gigabit Wan, USB 3.1
  • Funktioner: MU-MIMO, Traffic Analyzer, Adaptive QoS, AiProtection Pro

Anledningar att köpa + Bra Wi-Fi-prestanda + Bra säkerhetsfunktioner Anledningar att undvika -Dyr-Begränsad till två routrar Asus har nyligen lanserat några fantastiska Wi-Fi 6-routrar, och det har släppt dem för nästan alla behov och budgetar.

Med Asus ZenWiFi AX (XT8) har det också lyckats introducera Wi-Fi 6 till den andra banbrytande tekniken inom anslutning; nät routrar. Medan det är bland de dyrare alternativen där ute och begränsar dig till två nätroutrar, erbjuder Asus ZenWifi AX flammande snabba hastigheter samt mycket flexibilitet i sin installation – till exempel möjligheten att ställa in ett eller två nätverk med 2.4 och 5 GHz-band. Med utmärkta säkerhetsfunktioner att starta, är detta ett fantastiskt val om du tittar på mesh-routrar.

Källa: https://www.trådlösrouter.se/

Relaterade inlägg

Dela inlägget:

Senaste inläggen

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad