Vi testade Interflora, det här är vårt omdöme

Att skicka blommor är en fin gest för att visa kärlek, omtanke och för att förmedla olika känslor. På Interflora finns det mängder av olika buketter, krukväxter och andra blommor som passar till alla tillfällen.

Olika blommor för olika tillfällen

Det finns tusentals olika blommor, men vissa blommor passar lite bättre till specifika tillfällen. Genom att beställa ett Interflora blombud hittar du den perfekta blomsterbuketten för just dig och ditt tillfälle. Du kan nämligen välja mellan att beställa färdiga blombuketter eller skräddarsy din egen bukett. Några av de tillfällen som Interflora har blombuketter för är:

  • Födelsedag
  • Krya på dig
  • Bröllop
  • Alla hjärtans dag
  • Tack för hjälpen
  • Begravning

Interflora rabattkod/ Rabattkod blombud

När du beställer ditt blomsterbud hos Interflora får du bra och kvalitativa blommor till riktigt bra priser. Däremot kan det ibland vara extra kul att beställa när man hittar en rabattkod som gör blomsterbeställningen lite billigare.

Interflora studentrabatt

Ett sätt att få rabatt är om du är student och har tillgång till studentrabatt Interflora. Genom studentkortet, mecenatkortet och mecenat alumni får du nämligen hela 13% rabatt på det totala beloppet. Rabatten dras av i kassan.

Rabattkod Interflora

Utöver att studenter får rabatt så har också Interflora olika samarbetspartners som då och då får möjligheten att dela ut extraordinära Interflora rabattkod. Dessa kan innebära upp till hela 15% på ett helt köp och finns ofta hos olika nyhetssajter, såsom Aftonbladet och SvD. De benämns ofta som ”rabattkod Interflora”.

Kampanj Interflora

Sist men inte minst så har Interflora själva kampanjer där kunder kan få allt ifrån fri frakt till en procentuell rabattkod eller en fast summa som dras av på det totala beloppet. Dessa kampanjer är oftast säsongsbaserade, såsom extra rabatt på julbuketter i juletider.

FAQ

Interflora skicka blommor – hur går jag till väga?

För att beställa blommor hos Interflora så lägger du din valda bukett i varukorgen och väljer till eventuella gåvor. Därefter skriver du in mottagarens adress samt önskad leveransdag. Vill du hellre att mottagaren ska få välja dag själv går det bra också. Klicka dig därefter vidare till kassan. Skriv i din rabattkod och välj betalningsmetod. Klart!

Hur fungerar Interflora presentkort?

Interfloras presentkort fungerar i alla butiker som är kopplade till Interflora eller på Interfloras egna hemsida. Välj presentkort som betalningsalternativ i kassan.

Hur lång tid tar Interflora leverans?

Om du gör din beställning innan kl 14 levereras blomsterbudet redan samma dag inom Sverige. Leveranser efter kl 14 blir oftast skickade dagen efter och utomlandsbeställningar dröjer ytterligare några dagar.

Vart kontaktar jag Interfloras kundtjänst?

Du kan kontakta Interfloras kundtjänst genom att ringa 08-63444000 eller skicka ett mejl till kundservice@interflora.se. Öppettiderna är vardagar 9-16:30 och lördagar 9-13.