Så finner du mysig vinterstuga till skidsemestern

Naturligtvis finns det även möjlighet att hyra en mysig stuga som är mindre och inte har alla de bekvämligheter som ett lyxboende. Du kanske mestadels kommer att spendera din tid i Sälen utomhus och behöver inte omge dig med lyx.

Då passar det kanske dig bäst att hyra stuga i Sälen som inte ligger i närheten av de populära skidorterna. Dessa stugor är naturligtvis billigare då de saknar den komfort som lyxiga stugor har. Dock har de en mycket god standard och är ett utmärkt val av boende.

Det finns även möjlighet att hyra stuga Sälen privat, något som också kan vara förmånligt för dig med liten budget. Billiga stugor att hyra finns på de flesta orter i Sälen, vanligtvis gäller att desto längre bort från de populära områdena du kommer desto billigare.

Lindvallen boende

Du finner Lindvallen lite längre bort från de populära orterna och här finns mestadels stora skogsområden. Lindvallen har alla de härliga vinteraktiviteterna och här finns även höghöjdsbana och zipline. Se mer om hur du bokar boende i Sälen och Lindvallen.

Eftersom Sälen är en tätort och Lindvallen en lite lugnare ort, blir det mer variation under semestern. Du kan även finna bra erbjudanden på boende i Tandådalen.

Boende Sälenfjällen

Fjällstugor är populär under alla årstider, vilket innebär att du bör vara ute i god tid med bokningen. Helst ett år i förväg är att rekommendera, även om det finns många olika boende att välja mellan eftersom efterfrågan är hög, speciellt under högsäsongen.

Hyra hus i Sälen

Du kan även hyra ett hus eller privata stugor Sälen som boende hyr ut. Fördelen med att hyra hus privat är att du får kontakt med boende på platsen som kan ge dig deras bästa tips för en lyckad semester.