Till alla killar jag har gillat

Till Alla Killar Jag Har Gillat

Okej, grabbar, häng med nu! Har ni någonsin undrat varför ni ibland får känslan, kanske i skolan eller under ett träningspass, att ni är lite mer speciella än andra? Kanske har ni fått just den där uppskattande blicken eller det där extra leendet av tjejen i kassan. Tro det eller ej, men det handlar inte om tur. Det finns en hel del subtila signaler som tjejer skickar ut när de gillar någon. Vill ni vet mer?

Varför uppmärksamheten?

För att det ibland kan vara lättare att förstå, tänk er själva som en bok som tjejen inte kan lägga ifrån sig. Ni har blivit omslaget hennes ögon dras till, ni är berättelsen hon inte kan släppa. Hur hänger detta ihop med till alla killar jag har gillat?

När en tjej gillar en kille, blir hon uppmärksam på allt han gör och säger. Hon lägger märke till små detaljer och föredrar honom framför andra. Det är detsamma som när vi läser en bok vi älskar. Så om ni plötsligt märker att en tjej tycks vara mer intresserad av er än vad hon är med sina andra vänner, grattis! Ni kan ha trängt in i hennes hjärta på ett sätt som inte alla gör.

Nedan hittar du en översikt över vad tjejen du gillar observerar.

Personlig egenskap Förklaring Tjejs respons
Ditt utseende Du klär dig stilrent och tar hand om ditt utseende. Tjejen uppskattar snygga kläder och en vacker leende.
Din attityd Du är optimistisk och positiv. Tjejen dras mot din positiva energi och litar på dig.
Ditt kroppsspråk Du visar självförtroende och styrka genom ditt kroppsspråk. Tjejen känner sig säkrare runt dig.
Din humor Du är rolig och underhållande. Tjejen tycker att du är rolig och vill spendera mer tid med dig.

Så, vad är nästa steg?

Nu när ni vet att ni är föremålet för ett gillande, vad väntar ni på? Ta tillfället i akt och börja prata med tjejen! Men kom ihåg – vi tjejer gillar killar som är ärliga och autentiska. Så var bara er själva och lita på att ni redan är bra nog. Lycka till!