Badoo – Allt du behöver veta

Om du, precis som många andra skulle vilja hitta kärleken, kan det vara värt att ge appen Badoo en chans. Det går fort att registerna ett konto hos badoo. Det tar bara några minuter, och sedan är det bara att lägga upp några bilder på dig själv, och skriva en trevlig och informativ profiltext om dig själv. Ju fler detaljer du lägger till, desto större chans får du att faktiskt matcha med någon som du har saker gemensamt med. Dessutom kan du verifiera ditt konto, genom att bevisa att du är en riktig person. Sedan kan du söka efter andra verifierade konto, för att inte råka träffa på ett bluffkonto. Appen är lättnavigerad och tydlig, och underhållande att använda.

Det är gratis att använda badoo, men för att kunna komma åt en del premiumfunktioner behöver du betala. Det kan ju däremot vara värt det, ifall du till exempel vill ha koll på vilka som har besökt din sida, och vilka som angett att de är intresserade av dig. Detta kan vara en fördel om du aktivt söker kärleken. Därmed slipper du missa den, som eventuellt blir din framtida partner.

Det finns någon för alla

Oavsett om du söker en stadig partner, eller bara en flirt, så finner du mest troligt någon du tycker om. Badoo är en populär och lättanvänd tjänst, som funkar likt appen tinder på det sätt, att om en person tycker om dig, och du gör detsamma så blir det kort och gott en match. Sedan kan ni börja chatta med varann. Och vem vet vad det leder till?

Du kan enkelt söka efter personer som befinner sig i din närhet, vilket ökar oddsen för att ni skulle kunna bestämma en träff. Det kan ju faktiskt vara skönt att börja chatta ett tag, och sedan mötas på riktigt. Kom ihåg att vara ärlig med vem du är. Och vad du söker för att öka dina chanser till att hitta det du söker på badoo.

Du kan dessutom söka efter personer som befinner sig längre bort ifrån dig, än bara på din ort. Dessutom kan du specificera din sökning, så att du hittar någon som delar något eller flera intressen med dig. Därmed kanske dina chanser också ökar, till att hitta någon du kan prata med och som tilltalar dig.

Det är helt kostnadsfritt att både registrera ditt konto, ladda upp dina bilder och skriva din profiltext.

Premiumkonto

Ifall du skaffar ett premiumkonto får du några exklusiva fördelar. För att ge några exempel kan du se vilka som har gillat dig, få tillgång till att chatta med de populäraste användarna på badoo. Dessutom kan du ångra gillningar, och mycket annat som du annars inte kan göra med ett kostnadsfritt konto. Däremot är alla grundläggande funktioner kostnadsfria, så att betala för något är absolut inget tvång. Du kan fortfarande matcha och chatta, och göra din profil personlig där du skriver om dina personliga egenskaper och delar med dig av vad själv vill, allt ifrån musiksmak till intressen och en egen liten presentationstext, med lite kort om dig själv.