Zelda breath of the wild amiibo

Vad är Zelda Breath of the Wild Amiibo?

Jag är glad du frågade! Zelda Breath of the Wild Amiibo är speciella samlarfigurer skapade av Nintendo. De är inte bara snygga att titta på, utan har också inbyggda NFC-chips som låser upp unika förmåner och belöningar i spelet Zelda Breath of the Wild. Hur coolt är det? Prova att jämföra det med att hitta en hemlig skattkarta – bara i detta fall leder skatten till roligare spelupplevelser!

Vad kan du förvänta dig av Zelda Breath of the Wild Amiibo?

Förvänta er oväntade överraskningar! Att använda en Amiibo i Zelda Breath of the Wild kan ge allt från enkel förstärkning, att kalla fram en vän i spelet till en förmån du aldrig skulle ha tänkt på. Och här kommer kicken – det är nästan lite som en godispåse, du vet aldrig riktigt vad du kommer att få!

Hur använder jag min Zelda Breath of the Wild Amiibo?

God fråga, och enkel att besvara. Du sveper bara din Amiibo över din Switchs högra Joy-Con-controller, och voila! Dina belöningar poppar upp direkt i ditt spel.

Amiibo Funktion Typiska belöningar
Zelda Låser upp speciella vapen och utrustning Skyddsdräkt, hjärtbehållare, pistoler
Link Kallar fram en vän i spelet Vänlig NPC för att hjälpa till i strid
Guardian Låser upp speciell ammunition Pilar, bomber, fire rod
Epona Ger dig en legendarisk häst att rida på Epona, den snabbaste hästen i spelet

Är Zelda Breath of the Wild Amiibo värt det?

I slutändan är det upp till dig. Men om du älskar att leta efter påskägg i spel, njuter av oväntade belöningar och gillar att samla på snygga Nintendo-figurer, skulle jag definitivt säga att det är värt det. Så varför inte ge det en chans? Du kanske blir förvånad över vad du hittar!

Relaterade inlägg

Dela inlägget:

Senaste inläggen

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad