Så här kommer du aldrig se mig igen

Den svepande frasen ”så här kommer du aldrig se mig igen” tar oss på en resa vi kanske inte alltid är redo för. Men det finns ett sätt att förvandla denne farväl till en nystart. Så här gör du:

Återkänn varför

Fråga dig själv först, varför sa du detta? Kanske behöver du avstånd för att hitta dig själv, eller kanske var det på grund av ett bråk. Identifiera orsaken till ditt beslut att säga this can hjälpa dig att förstå dig själv bättre och hur du vill gå vidare.

Gör en plan

Tänk på vad du vill göra härnäst. Kanske vill du resa, börja ett nytt jobb, gå på festivaler, rita porträtt eller till och med starta ditt eget företag? Planera ditt nya liv så konkret som möjligt för att få en känsla av kontroll och förhoppning.

Säg farväl på ditt sätt

Det är kanske inte lätt att säga ”Du kommer aldrig se mig igen” men det blir lättare om du gör det på ditt sätt. Skriv ett brev, håll ett tal, komponera en låt – uttryck dina tankar på det sätt som bäst passar dig.

Och här är en tabell som sammanfattar dina steg för att säga ”så här kommer du aldrig se mig igen” effektivt.

Fas Steg Resultat
Förståelse Identifiera orsaken till ditt beslut Större självinsikt
Planering Gör en detaljerad plan för ditt nya liv En känsla av kontroll och förhoppning
Farväl Uttryck dina tankar på ditt eget sätt Lättare att acceptera ändringar

Livet är fullt av ändringar och gör vi ibland måste säga ”så här kommer du aldrig se mig igen”. Men kom bara ihåg att varje farväl öppnar dörren till en ny början! Lycka till!

Relaterade inlägg

Dela inlägget:

Senaste inläggen

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad