Roy fares united states of cakes recept

Roy Fares magiska värld – United States of Cakes Recept

Har du någonsin hänförts av Roy Fares magiska recept från hans berömda bok ”United States of Cakes”? Om svaret är ja, då är du på rätt plats! Vi ska dyka in i några av hans mest älskade bakrecept direkt från USA:s hjärta. Låt oss påbörja vår sötsakresa!

Recept Namn Ingredienser Tillagning / Bakning Tid
Roy’s Minnesota Apple Pie Granny Smith äpplen, socker, kanel, smör, mjöl, ägg 45 minuter
California Citronkaka Citron, socker, mjöl, ägg, bakpulver 60 minuter

Roy’s Minnesota Apple Pie

Det här är ett av de mest älskade recepten från Roys kokbok. Det är en traditionell paj fylld med Granny Smith äpplen, socker och kanel. Låt oss inte glömma en smulig topping av mjöl, smör och ägg som skapar den perfekt krispiga överdel till denna fantastiska paj.

California Citronkaka

Detta bakverk sprakar av friskhet och syrlighet från kaliforniska citroner. Enkel att baka men långt ifrån enkel i smakerna. Med en fluffig och lätt konsistens och en syrlig glasyr, är det här en kaka som definitivt kommer att imponera på dina gäster.

  • Roy’s Minnesota Apple Pie: En klassisk amerikansk paj fylld med saftiga äpplen och toppad med en smulig topping.
  • California Citronkaka: En lätt och luftig kakabotten med en frisk och syrlig citronglasyr.

Det där är något spännande med att testa recept från olika delar av världen, särskilt när det kommer från en fantastisk konditor som Roy Fares. Så varför inte ge dessa recept ett försök? Du kanske upptäcker ditt nya favoritrecept från United States of Cakes!