Märta måås-fjetterström till salu

Märta Måås-Fjetterström till Salu: En ovärderlig skatt i svenskt handarbete

Har du stött på namnet, Märta Måås-Fjetterström? Hon var en banbrytande svenskt textilkonstnär vars fantastiska verk är högt värderade och sökta efter av samlare. Så låt oss dyka in i den färgstarka världen av Märta Måås-Fjetterström.

Vem var Märta Måås-Fjetterström?

Märta Måås-Fjetterström var kvinnan bakom några av Sveriges mest ikoniska textilier under 20-talet. Med över 700 unika mönster under sitt bälte, har hennes arbeten blivit omskrivna i världen över.

Nuvarande status för Märta Måås-Fjetterström- mattor

Märta Måås-Fjetterström mattor är till salu och efterfrågan är hög. Det är ingen överraskning med tanke på att de bär historiens vikt och teknisk förfärdighet.

Årtal Mönster Namn Pris
1927 Röda Trädgården 350,000 SEK
1930 Brandbomull 175,000 SEK
1924 Blå Bågen 150,000 SEK
1935 Solglitter 250,000 SEK

Hur hittar man Märta Måås-Fjetterström-mattor till salu?

Att hitta original Märta Måås-Fjetterström till salu kan vara en utmaning, men det är inte omöjligt. Här är några sätt att få tag på dessa skatter:

  • Auktionshus: Stora auktionshus som Bukowskis eller Stockholms Auktionsverk listar regelbundet Måås-Fjetterströms arbeten.
  • Online-marknader: Online-plattformar som Blocket, Tradera, eller Etsy kan ibland ha Måås-Fjetterström mattor till salu.

Oavsett var du väljer att köpa, var noga med att göra din forskning, och tveka inte att fråga om äkthetsbevis för att säkerställa att du får ett autentiskt Märta Måås-Fjetterström-verk. Lycka till på din jakt!

Relaterade inlägg

Dela inlägget:

Senaste inläggen

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad