Mari jungstedt gran canaria-serien 3

Vem är Mari Jungstedt och vad handlar Gran Canaria-serien 3 om?

Mari Jungstedt är en svensk författare och journalist, mest känd för sin deckarserie som utspelar sig på Gotland. Men visste du att hon också har en annan serie, kallad Gran Canaria-serien? Gran Canaria-serien 3 är tredje boken i denna spännande serie.

Gran Canaria-serien 3 handlar om hur nya mord sker på den soliga ön, och det är upp till den tuffa polisen Sara Moberg och den fd säkerhetspolisen Jens Eklund att lösa fallet. Medan de försöker lösa mysteriet, kämpar även öns invånare med sina egna problem och hemligheter.

Hur adskiller Gran Canaria-serien sig från Jungstedts tidigare verk?

Till skillnad från Gotlandsserien utspelar sig Gran Canaria-serien på en solig och exotisk ö, vilket tillför en unik vändning till genren. Detta skapar en intressant kontrast mellan det idylliska landskapet och de mörka brott som utförs.

Om de olika karaktärerna i serien

Sara Moberg är en erfaren polis som flydde till Gran Canaria från Sverige, för att hantera hennes egna inre demoner. Passionerad och enveten, hon låter ingenting hindra henne från att lösa fallet.

Jens Eklund, den fd säkerhetspolisen, är en lojal och pålitlig partner till Sara. Med ett förflutet i säkerhetspolisen, blir han ofta dragen in i det moraliska gråområdet för att skydda de han bryr sig om.

Karakär Bakgrund Personlighet
Sara Moberg Erfaren polis Passionerad, tuff
Jens Eklund Fd säkerhetspolis Loyal, pålitlig

Varför ska du läsa Gran Canaria-serien 3?

Om du gillar spännande deckare, drypande med mystik och intriger, då är Gran Canaria-serien 3 den perfekta boken för dig. Med komplicerade karaktärer, pulshöjande mysterier och en oväntad vändning till en solig ö, är den här boken garanterad att hålla dig på kanten av din stol från första sidan till den sista.

Är du redo att dyka in i mysteriet med Sara och Jens? Ta en resa till eventyrliga Gran Canaria med Mari Jungstedts Gran Canaria-serien 3 och upplev spänningen själv!

Relaterade inlägg

Dela inlägget:

Senaste inläggen

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad