Att göra i london med barn

Kanske funderar du på ”vad ska vi göra i London med barn”? Lugn, jag har dig täckt. Londons stora skattkista av barnvänliga aktiviteter gör staden till en pärla för familjesemestrar.

Introduktion till London för barn

London kan först ge ett intryck av ett kungligt och förfinat resmål, men låt dig inte luras. Det är faktiskt ett lekfullt paradis för barn och unga i hjärtat. Låt oss dyka rakt in i all den roliga att göra i London med barn.

Naturhistoriska museet

För det första har vi Naturhistoriska museet, en måste-se för alla barn. Här kan de lära sig om allt från dinosaurier till människans utveckling i spännande, interaktiva utställningar. Dessutom är entrén fri!

Tower of London

Vill du kombinera historia med mysterium? Då är Tower of London platsen för dig. Här kan barnen ta en tur med spökhistorier och lära sig om tornets blodiga historia. Inte för de allra minsta dock, det kan bli läskigt!

Djurparken ZSL London Zoo

Och vem kan stå emot charmen hos alla djur i ZSL London Zoo? Med mer än 700 djurarter att utforska kan hela familjen spendera en hel dag här.

Nu när du har en idé om hur mycket roligt det finns att göra i London med barn, leta upp passen och börja planera besöket!

Aktivitet Beskrivning För vem
Naturhistoriska museet Interaktiva utställningar med gratis inträde Alla åldrar
Tower of London Historiska rundturer med spökhistorier För barn över 7 år
ZSL London Zoo Över 700 djurarter att utforska Alla åldrar
London Eye Sensationell utsikt över London Alla åldrar

Njut av äventyret, och kom ihåg, oavsett vilka aktiviteter du väljer, är det att spendera tid tillsammans som familj det viktigaste. Trevlig resa!