Alcosanal rektalsalva 110 mg/g 50 g

Vad är Alcosanal Rektalsalva 110 mg/g 50 g?

Alcosanal Rektalsalva 110 mg/g 50 g är en effektiv lösning vid behandling av hemorrojder, analfissurer och andra mindre hudirritationer i analområdet. Salvan är bevisat effektiv för att lindra obehagliga symptom som smärta, klåda och obehag i analområdet. Den innehåller lokalt bedövande substansen lidokain som snabbt lindrar smärta och obehag.

Hur används Alcosanal Rektalsalva 110 mg/g 50 g?

Använd Alcosanal Rektalsalva enligt din läkares anvisningar eller enligt instruktionerna på förpackningen. Salvan applikeras vanligtvis direkt på det irriterade området. För suveräna resultat, ser till att området är rent och torrt innan applicering.

Undvik att använda mer än rekommenderat för att förebygga eventuella biverkningar. Berätta för din läkare om ditt tillstånd inte förbättras efter några dagar eller om det förvärras.

Produkt Användning Möjliga biverkningar
Alcosanal Rektalsalva 110 mg/g 50 g Behandling av hemorrojder och anala irrititationer Bränning, rodnad, klåda
Alcosanal Rektalsalva 110 mg/g 100 g Längre behandlingsperioder Bränning, rodnad, klåda

Hur förvaras Alcosanal Rektalsalva 110 mg/g 50 g på bästa sätt?

Förvara Alcosanal Rektalsalva 110 mg/g 50 g utom räckhåll för barn. Det är bäst att förvara salvan i originalförpackningen vid rumstemperatur, undvik direkt solljus och fuktiga platser.

Var kan jag köpa Alcosanal Rektalsalva 110 mg/g 50 g?

Alcosanal Rektalsalva 110 mg/g 50 g finns tillgänglig på de flesta apotek, både fysiska butiker och online.

Finns det någon risk för biverkningar?

Ja, precis som med alla mediciner finns risk för biverkningar. Vanliga biverkningar inkluderar rodnad, bränning och klåda. Om du upplever några allvarliga biverkningar, kontakta din läkare omedelbart.

Slutord

Att lida av hemorrojder eller analirritation kan vara både smärtsamt och obehagligt. Lyckligtvis finns effektiva behandlingar som Alcosanal Rektalsalva 110 mg/g 50 g för att lindra obehag och smärta. Var alltid uppmärksam på instruktionerna och rådfråga din läkare vid behov.

Relaterade inlägg

Dela inlägget:

Senaste inläggen

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad